Ki itt belépsz… mosolyogva törlöd meg a lábad!

Az egyedi lábtörlők választékában a praktikum, a minőség és a szépség fonódik össze az otthon melegével. Átlépve otthonunk, vagy mások otthonának küszöbén jelképesen, és sokszor gyakorlatilag is magunk mögött hagyjuk az utca porát, a város zaját, a borúsabb napok szomorúságát, és végre haza érünk.

anyabőrbenblog_családi_lábtörlő

Vendégként is beszédes számunkra egy-egy ajtó, egy-egy folyosó, vagy a bejáratnál elhelyezett dekoráció. Szívmelengető lehet azt látni, hogy valaki vár minket. Van, aki tisztasággal, finom illatokkal, egy mosolygós arccal köszönt bennünket, és van, ahol már kopogtatáskor elkönyveljük magunkban, hogy jó helyen járunk. Nézzük meg, hogy milyen szempontok jöhetnek szóba, ha az egyik legkézenfekvőbb dekoráció, a lábtörlő kiválasztásán a sor.

“Ha te is azok közé a lelkes dekoratőrök közé tartozol, akik lehetőség szerint minden alkalomra, családi eseményre, vagy hőmérsékletváltozásra egyedi dekorációval reagálnak, akkor valószínűleg nem mondunk újat azzal, hogy a lábtörlők is sokat dobnak az ünnepi, vagy szezonális hangulaton.”

Hová választunk lábtörlőt?

Családi házban éltek egy vidéki környezetben, vagy épp a város közepén egy visszhangzó körfolyosón lehet bejutni hozzátok? Hányan haladnak el az ajtó előtt naponta? Érdemes ezeket a kérdéseket is átgondolni, különösen az elhelyezés szempontjából. Ha a lift mellett minden nap a ti lábtörlőtökön taposnak a lakók és a postások, akkor jó döntés lehet kisebb, szolidabb alkalmatosságot választani ide. Bentre pedig jöhet egy nagyobb, természetesen minőségi darab, amit biztonságban tudhatsz, és garantáltan mosolyt csal a hazatérők arcára.

Ott, ahol szőnyeggel borított, fényűző folyosó vezet a bejáratig, és már félúton levesszük a magassarkút egy bulizós este után, ott egy egyedi lábtörlőnek is tökéletes helye lesz az ajtón kívül is. A családi házakra szintén igaz, hogy komfortos, privát bejáró áll rendelkezésre, ami
elsőként a család és a szeretteink fennhatósága alá tartozik. Itt sem kell sokat hezitálni, ha van egy szélvédett, esővédett hely, ahol elhelyezheted a vadiúj lábtörlődet

Méretek, színek, turpisságok

A méret kiválasztásában mi is adunk néhány támpontot, ugyanis a kókuszrostból készült lábtörlőknél 60 x 40cm-es, illetve a 60 x 90 cm-es verziókból tudtok válogatni. A flat standard és a prémium standard méretei ettől eltérők. De a leírásban látható javaslatok alapján nem olyan bonyolult belőni, hogy melyik az ideálisabb számotokra az ajtó szélessége, vagy a folyosó, feljáró szempontjából.

A színek és a minták témakörnél kezdődik az igazi parádé a kínálatban. Az egyedi lábtörlők választék ugyanis kifejezetten sablon-és tucatellenes szemléletet képvisel. Alapvetően ügyelünk tehát arra, hogy jópofa kuriózumokat készítsünk el számotokra. Emellett a kreatívabb kezdeményezők számára a saját terveket is megvalósítjuk. Ehhez arra van szükségünk, hogy az egyedi lábtörlő típusát, méretét és alapszínét kiválasztva tovább kattints a testreszabásra. Itt elhelyezhetsz képeket, feliratokat, formákat, amit csak szeretnél!

received 1962932823767650 - Egyedi lábtörlők

Évszakok, hangulatok, események 

Ha te is azok közé a lelkes dekoratőrök közé tartozol, akik lehetőség szerint minden alkalomra, családi eseményre, vagy hőmérsékletváltozásra egyedi dekorációval reagálnak, akkor valószínűleg nem mondunk újat azzal, hogy a lábtörlők is sokat dobnak az ünnepi, vagy szezonális hangulaton. Minden évszaknak, minden élethelyzetnek megvannak a maga szimbólumai, melyek lehetnek a világot járva közösek, vagy éppen teljesen egyediek is. 

received 2151697675143958 01 - Egyedi lábtörlők

Igyekszünk minden ötletet megvalósítani, amit a megszokottnál izgalmasabbnak, szebbnek látunk, és a saját ötleteiteket is nagy szeretettel készítjük el a prémium minőségű alapokra. Kókuszrostra, filcre, poliamidra festünk és díszítünk kívánság szerint. 

Ha bárhol elakadsz, vagy kérdésed van, fordulj hozzánk bátran! Válogass, és próbáld ki az egyedi tervezőt is, amint ihletet kapsz egy új kompozíció elkészítéséhez! 

Örömteli kreatívkodást kívánunk! 

Hova küldjük neked az e-maileket?