A strapabírás nagymesterei

A flat prémium család poliamid lábtörlői

Alattomos módon közelednek a dagonyázós hónapok, amikor nem csak hideg, nem csak vizes, de még saras, havas lutyok is fenyeget minden egyes hazaérkezéskor. A küszöb, mintha csak a Buckingham palotát őrizné, megfeszül a szutykos csukák látványára. Csak reménykedni tud, hogy hamarosan mi is beszerzünk egy korrekt lábtörlőt a frontvonalra…

Jó lenne egy strapabíró darab, csak kár, hogy a bolti verziók sem kreativitásban, sem minőségben nem győznek meg arról, hogy többet tudnak, mint egy lyukas póló. Ráadásul mosni se nagyon lehet a dróttal megerősített, vagy műanyag tüskékből készült alkalmatlanságokat. Az összes többi szöszöl, széthullik, idegesítő porcicákat gyűjt maga köré stb… Ezért egy-egy masszív sárdarab velünk együtt fogja megvárni a tavaszt, mire kedvünk lesz leporolni. Azt már nem!

Képernyőfotó 2020 02 11 19.35.08 - Egyedi lábtörlők

Forradalmi lázban égünk!

Túl sok, ami ellenük szól, sok bennük a hiba, ideje hát összedobni valami egyedit! Mi legalábbis így gondoltuk, mikor a kókusz lábtörlő után ezt az ultrahatékony gumírozott verziót is életre hívtuk. Ez végre nem csúszik, elnyel egy csomó nedvességet, porszívózhatod, püfölheted, 30 fokon gépben is moshatod, és nem utolsó szempont, hogy minden lehetőséged megvan arra, hogy állati cuki legyen. 

Persze a cukiság helyére tetszés szerint behelyettesíthetők az elegáns, letisztult, stílusos, ünnepi vagy akár a szívmelengető szavak is. Nekünk az a lényeg, hogy te szívesebben használd, mint a kinyűtt, játszóspólókat, amiket az ajtó elé hajigálsz. Nyugi, mi is ezt csináltuk, amíg rá nem jöttünk, hogy sok-sok szeretettel lehet a lébtörlőből is egyidejűleg komfortot, dekorációt és színkavalkádot alkotni. 

A 100% poliamid felsőréteg egyébként nem áll túl messze a kihajított, kutyarágta pólóktól, hiszen a textilgyártás egyik alapkelléke a világban. A különbség a minőségen felül, legalábbis szerintünk, sokkal inkább az esztétikumban gyökerezik… A kaucsuk, mint olyan, a gumi alapanyaga szintén régóta ismert metéria. Ami érdekessé vált számunkra, hogy a kettő egyben alkalmas egy jó minőségű lábtörlő elkészítéséhez, akár színesben, akár mintásban teljesen egyéni elképzelések alapján. 

Hogyan készül? 

A poliamidról és a gumiról épp most beszéltünk, ezeket precízen összedolgozzuk. Gondos előkészületek és profi nyomtatási technológia biztosítja a színes minták időtállóságát, melyet kreatív csapatunk oszlopos tagjai, vagy éppen Te álmodsz meg. 

A tervezéskor törekedtünk arra, hogy egy kiváló szennytaszító és nagy víznyelő képességű kombót hozzunk létre, ami kül- és beltéren egyaránt megállja a helyét. 4-5 mm vastagságú és különböző méretekben választható, hogy a pici lépcsőházban, vagy a családi ház teraszán is kényelmesen illeszkedjen a képbe. 

received 2524102854505735 - Egyedi lábtörlők

Vágj bele bátran! Tervezd meg a saját küszöbdíszed!

Néhányat elkészítettünk, hogy legyen mit nézegetni, inspirálódni, de lehetőséged van összedobni egy olyat is, ami neked/nektek lesz tökéletes. Katt a tervezésre, és jöhetnek az ötletek. A négyzetrácsos tervező felületnél a kép fölötti kis felhőre kattintva el is mentheted a terveidet, hogy később se menjen ki a fejedből. 

Nyiss egy mappát az asztalodon és gyűjtsd össze a különböző ünnepi alkalmakra, születésnapokra, házavatókra szánt tervrajzaidat, hogy az utolsó pillanatban már csak finomítani kelljen rajtuk. 

Hamarosan jelentkezünk a kókusszal és a filccel is, de ha már épp erre jársz, nézd meg ezeket is!

Hova küldjük neked az e-maileket?