Egyedi lábtörlők, filc alosztály, sorakozó!

Sorra vesszük az alapanyagokat, amikből varázslatos lábtörlőink készülnek. Legutóbb a poliamid borítású, flat prémium darabokat vettük szemügyre, most a filcből készült kollekció következik.

Ha nem próbáltad még, akkor figyelmedbe ajánljuk az egyedi lábtörlő tervezőt, ami természetesen a flat standard, vagyis a filccel borított kategóriában is választható. Ezek az egyedi lábtörlők tehát egy filc felső rétegből és gumírozott alsó felületből állnak. Mutatósak, biztonságosak, jól kezelhetőek, és garantáltan mosolyt csalnak az arcodra!

Szokj hozzá a jó minőséghez!

A lakberendezés, életünk színterének alakítása egyéni igényünk, amit valamilyen úton-módon mindenki a saját kedvére alakít. Aki a letisztultságban hisz, és aki minden apróságra dekorációként tekint egyaránt egy stílust képvisel a környezetében. 

Képernyőfotó 2020 03 04 13.38.05 - Egyedi lábtörlők

A lábtörlők funkcionális és kreatív darabok egyszerre, amik a legtöbb háztastásban komoly igénybevételnek teszünk ki. Ráadásul már a belépéskor szembe találjuk magunkat velük, és átlépve rajtuk napi szinten egy megszokást alakítunk ki!

Ha te is azok közé tartozol, aki szeretné saját maga kiválasztani az a jó minőségű darabot, ami személyre szabottan neked nyújt megoldást, akkor a legjobb helyen jársz. Éppen azért hoztuk létre a mosolygaranciás termékeinket, mert mi sokáig nem találtunk megfelelőt a tucatgyártók polcain. 

Kicsit többre vágytunk egy darab műanyagnál, vagy vasdarabnál a küszöbünkön, így keltek sorra életre az egyedi tervezésű lábtörlők. Nem csak minőségükkel, de a szabad tervezés örömével is kecsegtetnek ezek a kézműves alkotások. 

“Barátok bármikor, rokonok időpontra” 

A filc borítású, vékony, 2 mm-es kialakítású csúszásgátlóval felszerelt flat standard kategóriában igazi könnyed megoldást kínálunk, ami akár 3 éven át megőrzi eredeti minőségét. Választhatod felirattal vagy mintákkal együtt, ahogy neked tetszik. 

Arra ügyelj az elhelyezésekor, ha ezt a kategóriát választod, hogy fedett teraszon, vagy beltéren helyezd el, mert az időjárás viszontagságai nyomot hagyhatnak a vadiúj lábtörlődön. Lépcsőházakba választhatsz egy kisebbet, családi házadhoz egy nagyobb méretűt, lényeg, hogy kényelmesen elférjen és jól látható legyen az instrukció… akár barátok, akár rokonok jönnek látogatóba hozzád. 

Barátok bármikor - Egyedi lábtörlők

Dupla élvezet: termék az alkotás örömével

Neked a végeredmény, vagy a tervezés okoz nagyobb örömet az egyedi tárgyakban? Fogós kérdés, ugye? Mi nehezen tudnánk ezt megválaszolni, hiszen még az elkészítés, és a közös munka örömeit is mérlegelnünk kell, ha a kedvenc részünket kell kiválasztani a folyamatból. Talán az ajándékozás öröme, és a lehetőség, hogy te is részt vegyél benne, tesz minket is igazán boldoggá. 

Ha olyasvalakit lepnél meg, aki maga is szívesen kézműveskedik, akár át is adhatod neki a tervezőasztalt, és ajándékba egy kreatív feladatot is adhatsz neki. Ha jó humorú, vagy épp ügyeskezű barátaid vannak, megkérheted őket, hogy segítsenek a sajátos elkészítésében, biztosra vesszük, hogy szívesen segítenek! 

Képernyőfotó 2020 03 04 13.44.25 - Egyedi lábtörlők

Ha sürget az idő…

Van, hogy hosszal gondolkodás után végül az utolsó pillanatra halasztod az ajándékkészítést? Átérezzük. Egy héten belül legyártjuk neked SOS-ben, ha a kosárba helyezéskor az extra gyors szállítást választod, ez ne legyen akadály! 

Kívánunk sok örömet és szórakozást a felülethez és a válogatáshoz! Kérdésekkel bátran forduljatok hozzánk!

Hova küldjük neked az e-maileket?