A kézzel festett kókusz lábtörlők

A lakásdekor koronázatlan királynője – A kézzel festett kókusz lábtörlők

Végre eljött az idő, hogy a legkülönlegesebb termékünkről, a kókuszrostokból készített, természetes, és ráadásul kézzel festett ötletünkről meséljünk, amit hatalmas szeretettel és a már megszokott mosolygaranciával tálalunk.

Ezzel a módszerrel és ezzel a csodás anyaggal egészen egyedit sikerült alkotnunk. A cél eredetileg az volt, hogy legyen otthon egy használható darab, amin nem valami sablon matrica, vagy egy csontig rágott közhely fütyörészik, ha már az esztétikum is cél a használati tárgyainknál… És tádámm! Megalkottuk a kókuszlábtörlőt saját kis kezünkkel, hogy végre azt fessünk rá, és oda, és úgy, ahogyan az nekünk tetszik.

egyedilabtorlok 44 kokusz - Egyedi lábtörlők

Kókusz, a kedvencünk

Miért pont kókuszrostok? Mert jól lehet vele dolgozni, strapabíró, egyedi mintázata van, és nagyon szépen be lehet festeni. Nem utolsó szempont, hogy természetes anyagról van szó, ami sokkal könnyebben belesimul a kő, vagy fa felületek textúrájába, mint például a műanyag. Szerintünk sokkal jobban mutat a családi házunk ajtajában, mint egy tüsi műanyagkefe, vagy a jóöreg, tonnás vasrácsok. 

A kókuszrostok alkalmasak arra, hogy jó szakítószilárdságuk és hőálló képességük miatt minden általános környezeti viszontagságnak ellenálljanak. Vízben hosszasan nem ajánlott áztatni, de fedett helyen kint és bent is büszkén megállja a helyét!

Egyedi tervezés

Választhatsz méretet, aztán választhatsz, vagy tervezhetsz feliratot, képet, figurákat a jövendőbeli ajtónállódhoz. Pontosan azért hoztuk létre ezt a tervezőt, hogy te is kipróbálhasd, milyen jó érzés valami újat kipróbálni, és a kedved szerint formálni a dolgokat. 

Mi a véleményed például a családi figurás tervünkről? Örömmel várjuk a visszajelzéseket és az ötleteket Tőled is! A munkánk egyik legizgalmasabb része, mikor megnézzük, mit kértetek. Az őrültségtől a tündibündiig minden jöhet, ugyanis döbbenetesen sok kókuszrostunk van és nem félünk használni… 

IMG 20190410 164206 783 - Egyedi lábtörlők
https://www.instagram.com/pastellmama/

Millió + 1 ok arra, hogy kipróbáld

Ugyanis semmi vesztenivalód nincs azzal, ha az online “játszós” felületünket nyomogatod, és kreatív feliratokat, vicces képeket szerkesztgetsz. Csodás stresszlevezetés egyébként a rosszfej főnökről is bevágni egy képet a te elképzelésed szerint. Ezután nyilván eldöntheted, hogy továbbküldöd-e nekünk festésre, vagy hagyod a számítógépeden levertebb pillanataidra. 

Aztán szerencsére ott vannak a pozitív motivációk is, mint a szeretteink, akiknek tényleg szeretnénk örömet okozni, és meglepni őket egy kis aprósággal. Gyermekien bájos dolod saját kezűleg készített ajándékot adni. Ha az elkészítést nem is, de a teljes ötletet te szolgáltathatod ennek a meglepetésnek és mindenki tudni fogja, hogy a köszöntés, vagy az év poénja a bejáratnál a te agyad szüleménye. Jó, mi? 

IMG 20190705 213451 028 - Egyedi lábtörlők
https://www.instagram.com/szentjobbi_kriszta/

Ott vannak a haverok, akik lakásavatót rendeznek, a tesók, akiknek kisbabája születik, a nagyik, akik betöltötték a 80-at, az apukák, akik imádják a fűnyírójukat és képesek a kertibakancsban becaplatni egy nap tizenötször, vagy az anyukák, akik a sütivel várnak… végtelen és plusz egy variáció az egyéniségek szerint. 

received 2151697675143958 01 - Egyedi lábtörlők

Ráadásul mindjárt itt a húsvéti időszak, és a díszítés, készülődés sokkal hangulatosabb, ha szusszansz egyet közben és szórakozol egy kicsit a tervezőnkkel, hátha sikerül összedobnod egy lábtörlőt, amin minden rokon már a belépéskor jókedvre derül, mielőtt kitörnének a családi viszályok. 

Neked milyen ötleteid vannak? Küldd el nekünk, oszd meg velünk, mesélj! És mindenek előtt maradj derűs!

Hova küldjük neked az e-maileket?