Lakásavató? Te mit vinnél ajándékba?

Barátok, ismerősök, vagy éppen pont te, pont ti költöztök az új fészekbe? Sok fáradtsággal, s olykor rengeteg bakival jár egy költözés, egy felújítás, vagy ne adj isten egy építkezés. De az eredmény elvitathatatlanul élvezetes és büszkeségre ad okot. Nem csak anyagilag, de lelkileg is megterhelő lehet a folyamat, mikor egy új helyet igyekszünk otthonossá, családiassá tenni. És ott van a lakásavató is… amit nagy kár lenne kihagyni!

A legjobb társaságok gyűlnek össze olykor egy lakásavatóra, hogy első körben máris egy kiadós nagytakarításra adjanak okot a házigazdának. Persze akadnak szolidabb babavárós, vagy éppen durvább tejfakasztóval egybekötött bulik is, de a lényeg ugyanaz: ünnepeljük meg az új fészket!

WARNINGMANCAVE - Egyedi lábtörlők

Minek örülhetnek a házigazdák?

Persze ki is takaríthatsz náluk egy kuponra írt ajánlat alapján, amit a buli után válthatnak be nálad. Elengedhetetlen a kaja, pia szállítása, a házisütik minden mennyiségben. És ott van a rengeteg csecsebecse, vagy éppen a kacat kategória, amivel könnyen mellé is lőhetsz, ha nem ismered a lakberendezési elképzelést a tulajnál, tulajoknál. Egy-két praktikus cucc, amit a pénztárcád még támogatni tud, szintén szóba jöhet.

Ahány ház, annyi lábtörlő…

Ha valami olyasmit szeretnél, ami egyszerű, mégis nagyszerű, nem is túl költséges, mégis éveken át mosolygó arcokat eredményez, választhatsz egy egyedi lábtörlőt is a barátaidnak. Mi ugyanis úgy tartjuk, hogy ahány ház, annyi lábtörlő alapon, ez a figyelmesség feldobja a hangulatot a snassz, tucatlábtörlők kínálatához képest.

Miért lehet ez jó ötlet? Mert biztosan szükség van rá. Mert biztosan észreveszik. Ugyanakkor annyira mégsem feltűnő, hogy ne férjen el bármilyen stílus mellett a küszöbön. És hogy szerintünk mi az elsődleges előnye? Hogy nálunk elkészítheted a saját, egyedi lábtörlődet is. Vagyis ebben az esetben az új lakcímre költöző ismerősöd lábtörlőjét.

60179935 1028232924054563 252857274609958912 n - Egyedi lábtörlők

Hogyan készül?

Beleadhatsz apait, anyait a vicces, vagy bájos darabokba, ugyanis nálunk te magad tervezheted meg a feliratot, a képet, a figurákat. Nagyon egyszerű a folyamat ez, amit azzal is indíthatsz, hogy körülnézel a már meglévő lábtörlők között, és ezekből inspirálódsz.

Mi is kifundáltunk ugyanis egy-két ötletes kreációt, ami akár a lakásavatóra is hipp hopp a kezedben lehet. 2-3 hét alatt az egyedit is elkészítjük, de ha ez már nem fér bele az időbe, akkor érdemes lehet az egyébként szintén ritkaságszámba menő válogatásunkat célba venned.

Készítünk egyedi darabokat kókuszból, filcből és poliamidból is, amik mind strapabíró és időtálló darabok. A leírásokból értesülhetsz arról, hogy milyen méretekben, milyen kivitelben elérhetők.

57379454 1015093052035217 8003189939938263040 n - Egyedi lábtörlők

Lakásdekor

Ha bevállalósabb vagy és a jól ismered a barátaid elképzelését a dekorációról, színekről, stílusokról, akkor a lakásdekor kategóriában is válogathatsz egy-két ínyencség közül! A lábtörlő mellé dukálnak az ajtódíszek, vagy egy jópofa kulcstartó.

A dekorációt egy csokor virág, egy szép sál, egy jópofa sapi, vagy épp egy lampion is feldobhatja, amit majd az előszobában, vagy a nappaliban lógathatnak ki. Ha ügyes kezed, vagy épp jó szemed van, és inkább valami ilyesmivel örvendeztetnéd meg a társaságot, akkor is mindig tartsd szem előtt az egyéniségüket, még akkor is, ha az teljesen szembemegy a tiéddel.

Ha az egész dekorálást hülyeségnek tartod, akkor ragadj meg egy üveg pezsgőt és ne idegeskedj, annak is nagyon fognak örülni. Ha pedig a kínálatunkból válogatsz, és bárhol elakadnál, keress minket bátran!

Jó bulizást kívánunk!

Hova küldjük neked az e-maileket?