Tervezz tavaszi lábtörlőt percek alatt!

Az Egyedi Lábtörlők főprofilja továbbra is a személyre szabott, egyedi tervezésű műalkotások létrehozása, ami hosszú távon és magas minőségben garantálja a lakásdekor és a praktikus megoldások duóját! Ha körülnézel az közösségi oldalunkon számos példát láthatsz arra, hogy másokat mi fogott meg igazán, mi az, amit ebben a stílusban képviselni szerettek volna.

A leggyakrabban a család, az otthon melege, az összetartozás és a humor alakítja a választásaitokat, de mi lenne, ha most kitérnénk arra, hogy szezonálisan, a téli időszakot a hátunk mögött hagyva, milyen tavaszi dekorációs lehetőségek jöhetnek szóba. Próbálunk egy-két tippet adni, bár tudjuk, hogy a legtöbben közületek már kész tervekkel és izgalmas ötletekkel érkeztek a tervezőasztalhoz.

Képernyőfotó 2020 03 24 11.07.14 - Egyedi lábtörlők
https://www.instagram.com/kocsisgeorginaa/

Húsvét és a megunhatatlan nyuszitojások

Mondhatod, hogy lejárt lemez, és készíthetsz egy rockos, vagy épp mamanyuszit a megfelelő embereknek. Húsvét közeledtével azonban alapmotívumnak számítanak a magyar népmesék virágai, a hímes tojások, a virágkoszorúk!

Ha neked a sonka és a pálinka a kedvenc asszociációd, és amúgyis ezzel várod a vendégeket, gondolkodj valami ilyesmiben. Vesd papírra, vagy kezd egyből az online tervezővel! Jó hír, hogy amit elmentesz, nem vész el, később is folytathatod, átalakíthatod. Mindig katt a mentésre, mielőtt másba fogsz, később ezért még hálás leszel magadnak, hiszen sokszor az első ötletek a legjobb ötletek!

easter 1238465 1280 - Egyedi lábtörlők

Engedd el a fantáziád, vagy kutass a neten!

Vegánként nyugodtan írd ki a házad elé, hogy répatorta a menü, sonkáért kopogjanak a szomszédba! De bármi, ami állandó poén, vagy épp kérdés nálatok, szuperül mutathat a lábtörlőre írt üzenetként is, különösen, ha egy passzoló képet, mintát is választasz mellé. A neten a világ legkülönfélébb őrültségeit és poénjait találhatod meg képeken, mémeken. Ilyen lehet például A Vater és Mutter feliratú tyúk és kakas középen a Kinderekkel.

Egy-két sort a locsolóversből is felírhatsz puskaként a felkészületlenül érkező férfi vendégek részére. A cuki, színes tojások, vagy épp a fenekükre ragadt tojáshéjban billegő kiscsirkék garantáltan a gyerekek kedvencei lesznek. A hagyományos vödrös, kölnis locsolás ellenzéki táboraként hagyhatsz enyhe fenyegető üzenetet is, mielőtt megkezdődik a locsolkodás. Ha épp babát vártok, nem is lehetne aktuálisabb a fészek mellett ácsorgó gólyapár, vagy épp a kisbari, a kisnyuszi, a kiscsibe, a kiskecskék, akik szintén tavasszal érkeznek meg a világra.

bunny 1149060 1280 - Egyedi lábtörlők

Neked melyik a kedvenc húsvéti dekorációd, tavaszi virágod, vagy kisállatod?

Arra bíztatunk, hogy terveidet, ötleteidet oszd meg másokkal is, és készítsd el az egyedi lábtörlődet idén is magatoknak, vagy épp ajándékba. Ha már ajándékozás: az anyák napja is közeleg lassacskán! Jó ötlet lehet édesanyádnak egy kedves üdvözletet írni a lábtörlőre, amibe majd garantáltan nem akarja beletörlni a cipőjét, de semmi gond, mert arra éppen alkalmas lesz a régi!

Biztosan örül a világ legjobb anyukája címnek, vagy épp a kedvenc virágainak, de az is szuper ötlet, ha az egész családfát felrajzolod neki nevekkel, vagy épp apró figurákkal. Szem nem marad száradon egy ilyen kedves gesztus láttán, ráadásul egy kókuszrost lábtörlővel a környezetre is odafigyelhetsz!

Melyik a kedvenced, mi készül nálad? Mutasd meg nekünk is!

Hova küldjük neked az e-maileket?