Hogyan helyezd el a vadiúj lábtörlődet?

Avagy következik egy-két gyakorlatias tipp és trükk a kínálatunk helyes és praktikus alkalmazásához az otthonodban. Ahhoz, hogy az egyedi lábtörlők igazán tartósak, és emellett persze mutatósak is maradjanak, érdemes odafigyelni a megfelelő elhelyezésre és a megfelelő védelemre is!

Mosolygaranciánk ezek figyelembevételével akár éveket is hosszabbodhat, ha ezekre odafigyelsz, méginkább a saját szájízed szerint válogathatsz! Ahogy meséltük, nekünk nagyon fontos a lábtörlők sorsa, hiszen ezek az egyedi darabok sokszor a jó hangulatért, egy jó belépőért is felelősek a megrendelőink beltéri és kültéri dekorációiként.

37565509 875229316021592 1307235749657051136 o - Egyedi lábtörlők

Nem csak dekoráció!

Persze van néhány olyan ötlet, kép, poénos felirat, ami a falra akasztva is megállja a helyét egy-egy előszobában, konyhában, nappaliban, de azért az alapfelállás az, hogy a lábtörlők használati eszközként funkcionálnak. Azt már biztosan tudod, hogy alapvetően 3 alapdarabbal dolgozunk: filccel, kókuszrosttal és poliamiddal, melyek mind magad minőségűek a saját kategóriájukban.  

Ezek közül a kókuszlábtörlők és a flat prémium dörzsisebb verziói képviselik a robosztusabb, strapabíróbb vonalat kül- és beltéren egyaránt, tehát ezeket bátran választhatjuk bárhová, nem fogunk csalódni. A flat standard kategóriák pedig kitűnően alkalmasak a fagy- és esővédett bejáratokhoz, vagy a beltéri szobák ajtajába. 

Mi kerüljön kültérre?

A kültéri megoldásokhoz leginkább az érdesebb felületű lábtörlőinket ajánljuk, melyek hatékonyan lepucolják a saras, havas csizmákat is, és hőálló képességük is kiemelkedő. Arra érdemes odafigyelni, hogy esőtől védett helyen helyezzük el. 

Ezen kívül szempont lehet még a méretezés. Ezesetben rátok bízzuk, hogy mit tartotok ideálisnak. Egy tágas teraszon simán elférnek a szélesebb darabok is, míg a bérházaknál a kisebbek talán jobban érvényesülnek. Ezek tehát a kókuszrostból és a flat prémium kategóriában készült termékek vastagabb változatai. 

Képernyőfotó 2020 02 23 17.20.58 - Egyedi lábtörlők

Mi kerüljön beltérre?

Belépéskor is kerülhet az ajtó belső oldalához egy masszívabb darab, de itt már kísérletezhetünk a vékonyabb, finomabb megoldásokkal is. A magasságot, és az ajtónyitáskor szükséges hézagot is felmérhetjük, mert a termékeknél részletesen leírunk minden méretet milliméterre pontosan.

Ebben a kategóriában jó választás egy megfelelő méretű, és természetesen egyedi tervezésű flat standard lábtörlő. Illetve a konyhában a mosogatáskor nagyon élvezetes lehet egy kókuszlábtörlő is, mely minden alkalommal egy kis talpmasszázzsal kecsegtet ácsorgás közben.

Társasházak esetében ezek a darabok is könnyen beválnak a bejárati ajtó előtti térben, hiszen itt kevésbé vannak kitéve az időjárás viszontagságainak. 

52977679 987847238093132 6691704006609207296 o - Egyedi lábtörlők

Válaszd, ami a legjobban tetszik!

Ezek figyelembevételével jól látszik, hogy a leginkább a családi házak külső bejáratainál kell odafigyelni a választásra, a többi szinte gyerekjáték, illetve fantázia kérdése! A gumírozott borításoknak köszönhetően a vékonyabb darabok is jól beválnak a számítógépes asztal, dolgozószoba kiegészítőiként (természetesen a megfelelő stílusban és feliratokkal, képekkel).

Jól mutatnak az egyedi darabok a gyerekszobában, a játszósarokban, a hallban, a lépcsőfeljáróban, vagy a hűvösebb kamrák, sufnik padlóin is. A munkamániásabb barátok az irodai asztal alatt is jó hasznát vehetik egy motiváló, vagy kedves képnek, üzenetnek, mikor kibújva a szoros cipőből kicsit hátrahőkölnek a monitortól.

Egyszóval minden élethelyzetre, minden élettérre van megoldásunk, csak meg kell találnod a hozzád legjobban illőt! Ha átnézed a kínálatot, magad is megbizonyosodhatsz erről! Kollégáinkkal pedig azon dolgozunk, hogy a lehető leghamarabb és legmosolygósabban juss hozzá kedvenceidhez!

Hova küldjük neked az e-maileket?