Blog

Te tudatos vásárló vagy? Hogy csinálod?

Az Egyedi Lábtörlők ötletében nagy szerepet játszott a környezetvédelem, a fenntartható, letisztult hozzáállás. Persze a kreativitás ész alkotási vágy alap, de ezen felül sok más szempont is előtérbe került, mielőtt vállalkozásba kezdünk. Miért érdemes hazai terméket venni a külföldi futószalagokról érkezők helyett?

Az egyedi lábtörlők evolúciója

Vannak, akik szerint az első 3 másodpercben dől el két személy szimpátiája. Egy összetett, mégis egyszerű pszichológiai, érzelmi folyamat lépései zajlanak le bennünk pillanatok alatt az ismerkedéskor. De mi a helyzet a lakásunkkal, otthonunkkal?

Lábtörlők a történelemben II.

A lábtörlők nem csak lakberendezési cikkekként működtek a múltban, még csak a porfogó szőnyeg kifejezés sem állta meg a helyét mindenkor, sok esetben ugyanis ennél sokkal többről volt szó. Sok minden van a múltban, ami a jelenre, jövőre vonatkozólag is inspirációt, alkotói kihívásokat hozhat.

Lábtörlők a történelemben I.

A lábtörlők nem újkeletű luxuscikkek… hanem ősi luxuscikkek. Nos, nézőpont kérdése, de ami biztos, hogy nem lehet véletlen, hogy létezésük évezredekre nyúlik vissza a történelemben. Ezekről a használati tárgyakról lesz szó, melyek számos kor és számtalan ember életébe hoztak könnyebbséget, biztonságot.

Miért érdemes magyar termékeket vásárolni?

Egyre többen gondolkodnak tudatosan a vásárlásnál. És mindenki hálával tartozik azoknak, akik igazán sokat tesznek a klímaváltozásért, a fenntarthatóság és a gazdasági egyensúly fenntartása érdekében. Minden mindennel összefügg persze…

Hogyan tisztítsd a lábtörlődet?

Megtervezted? Megrendelted? Ollé! Már úton van, vagy meg is érkezett életed lábtörlője? Reméljük, nagy örömmel fogadta mindenki! Már használjátok is? Még jobb! No de mi újság a takarítással? Így a tavasz előtt sokan kezdenek túlzásokba esni, ami a szépítést, pucolást, vakarást, fényesítést illeti… (Mi is nőből vagyunk, nyugi!)

Virágmintás tavaszi lightbox

Ezen a héten egy újabb tavaszi dekorációval kedveskedünk Nektek. Ezúttal ismét egy elegánsabb, vintage stílusú kreatívkodással készültünk. Alábbi cikkünket végigkövetve mécsestartót alkothatsz velünk, némi csavarral.

Itt lakik a világ legjobb anyukája!

Körülnézve a közösségi oldalainkon, a visszajelzéseket böngészve hamar kiderül, hogy az ajándékozás igazi örömet jelent Nektek! Nekünk is! Éppen ezért rendezünk mi is sorsolásokat a csoportban, ahol egy-egy szerencsés egy egyedi lábtörlővel gazdagodhat. Téged is arra bíztatunk, hogy csatlakozz és nézz körül a megvalósult tervek között!

Elegáns tavaszi decoupage cserép

Jelenlegi helyzet ide vagy oda, a tavasz kétségtelenül beköszöntött a hetekben, így, ha még nem tettétek, eljött az idő, hogy feldobjátok a környezeteteket pár aprósággal. Hetente jelentkező DIY cikksorozatunk mai részében a decoupage technikát szeretnénk bemutatni Nektek.

Lábtörlő ötletek minden mennyiségben!

Az egyedi lábtörlők egész stábja azon dolgozik, hogy mosolyt varázsoljon a kreatívabbnál kreatívabb megrendelőink arcára. Arról nem is beszélve, hogy egy-egy elkészült alkotás, vagy már a megrendelés beérkezése nekünk is széles, kuncogi mosolyt görbít az arcunkra!

Hova küldjük neked az e-maileket?