Te mit hagysz hátra a küszöb előtt?

Gondolkozz el egyszer őszintén arról, hogy számodra mit jelent belépni este, reggel vagy éppen napközben. Milyen ajtón lépsz be? Milyen ajtón lépsz ki? A saját szentélyedet és függetlenséged fellegvárát őrzi ez a küszöb, vagy bent a lakótársaid, a kisállataid, a dolgozószobád, a gyerekeid, vagy éppen a párod bújik meg? Mit csinál itt mindenki? Ebédel, dolgozik, játszik, gyógyulgat, olvasgat?

73004908 1132430680301453 5925570218544857088 o - Egyedi lábtörlők

Este 10-kor, mint a málhás szamár futsz be a bevásárlásból és imádsz főzni? Imádod, ahogy elfordul a kulcs a zárban és bejutsz a te… a te otthonodba. Oda, ahova szívesen jársz, ahova éppen nem szívesen jársz… teljesen mindegy, mert rengeteg érzés és emlék, amit egy-egy ajtónyitás kihoz az emberből. Nekünk ez a mániánk… mesélünk erről egy kicsit. 

Hogyan lehetne jobb?

Sokat gondolkodunk azon, hogyan használhatnánk az időt kedvünk szerint. Hogyan dobhatnánk fel a dolgokat egy kis örömmel, kedvességgel. Az ötleteink a lábtörlőkkel éppen ezért kaptak szárnyakra. Az, hogy a kreativitást is előtérbe hozzuk, szintén nem véletlen. Reflektorfénybe szeretnénk helyezni az otthon melegét minden egyes ajtónyitáskor. Hogyan? Lábtörlőkkel!

Apróságok, apró figyelmességek, amikre az öteltünket alapoztuk. Minden szürke napon belerúgtunk a snassz, tucatlábtörlőnkbe, ami néha mosolygott, néha sírt, néha idegesített, néha elszakadt… és aztán rájöttünk, hogy még erre a parányi tárgyra is hatással lehetünk, ha fontos a jó közérzet. 

Mitől más az egyedi?

A mi felfogásunkban ez a saját agyszüleményed, a saját ízlésed, ami egy időtálló, természetközeli tárgyban kel életre, amit kedvedre használhatsz, élvezhetsz az idők során. Más ez, mert már az első pillanattól fogva tudod, hogy miért, hogyan és mi célból fogadod be az otthonodba. 

74444622 1163919907152530 5884180567901077504 n - Egyedi lábtörlők

Az alkotás élményét sem vesszük el tőled, mint a boltok polcain sorakozó sablonmegoldások. Itt azt kelted életre, ami igazán fontos, vicces, kedves neked. Ajándékba nem különben értékes lesz ez a lábtörlő, mint saját szórakoztatásodra. Ha kedved támad leírni, lerajzolni azt az üzenetet, amit szívesen látnál minden nap a bejáratban, kijáratban, akkor próbáld ki a tervezőnket!

Mit kapsz cserébe? 

Cserébe választhatsz egy jó alapanyagot, egy jó méretet, és egy szívvel-lélekkel készült házi gyártási folyamatot, amiben pár órára csak veled foglalkozunk. Munkatársaink mind olyan emberek, akik pontosan tudják, hogy miért fontos neked ez a dekoráció, és napi szinten beleteszik az időt és energiát, ami egy egyedi darabnál elengedhetetlen. Legalábbis szerintünk… 

Az alapanyagainkról írtunk már, a csapatunkról kevesebbet. Biztos lehetsz abban, hogy akik leendő kedvenc használati tárgyadon dolgoznak, vagy épp az évszázad ajándékán dolgoznak, beleadnak apait, anyait, és nem egy cikkszám vagy a rendszerünkben. 

Hogyan próbálhatod ki? 

A tervezőnkben igyekszünk minden lényeges infót a rendelkezésre bocsájtani ahhoz, hogy jól eligazodj. Ha ezen felül még kérdésed van, írd meg bátra, szívesen válaszolunk! A leírásokban a méreteket, anyagokat, már meglévő mintákat is megtalálod, és kedvedre válogathatsz. Ha csak 5 perced van, készíts skiccet, írj le egy szöveget, majd ne felejtsd el elmenteni! És folytasd, amikor időd, energiád engedi. 

Pár hét alatt a legextrémebb elképzelések is megvalósíthatók nálunk, emiatt nem kell aggódnod. Amiatt se fájjon a fejed, ha elakadsz valahol, mert folyamatosan elérsz minket, és legjobb tudásunk szerint válaszolunk minden kérdésre!

Hova küldjük neked az e-maileket?