Lábtörlő ötletek minden mennyiségben!

Az egyedi lábtörlők egész stábja azon dolgozik, hogy mosolyt varázsoljon a kreatívabbnál kreatívabb megrendelőink arcára. Arról nem is beszélve, hogy egy-egy elkészült alkotás, vagy már a megrendelés beérkezése nekünk is széles, kuncogi mosolyt görbít az arcunkra! Ezúton is köszönjük a rengeteg ötletes tervet, amit csak Nektek készíthettünk el! Használjátok egészséggel és sok örömmel a következő néhány évben, és gyönyörködjetek benne minden alkalommal, mikor hazaérkeztek, vagy épp indulni készültök otthonról!

Ajándékötletek terén sem szűkölködtünk az elmúlt évben, és már most látszik, hogy az idei év is bővelkedik majd korszakalkotó mintákkal és feliratokkal. Arra gondoltunk, hogy elöljáróban mi is adunk egy-két tippet a lelkes tervezőknek, és összeszedünk néhány aktualitást, ami jó alkalom lehet egy egyedi lábtörlő elkészítésére. Ha már eszedbe jutott az anyák napja, vagy az ajtóban csücsülő Föld napja, az apák napja, vagy csak simán a tavasz, akkor a legjobb helyen jársz, mert még van egy kis idő összedobni egy szuper meglepetést a szeretteidnek!

plum 4917370 1280 - Egyedi lábtörlők

Tavaszi hónapok, tavaszi ünnepek

Kevés dolog ihleti meg a költőket és az álmodozókat gyakrabban, mint az időjárás, a környezet változásai, apró rezdülései. A májusfa és a húsvéti tojások mind-mind olyan jelképek, szimbólumok tárházát hozzák magukkal, ami a lakberendezésben, a díszítésben is helyet kaphat. Te hogy vagy ezzel?

Évszakhoz igazítod a lakásod, teraszod színeit? Mi a helyzet a ruházatoddal? Előfordul, hogy tavasszal gyakrabban nyúlsz a virágmintás, vagy babarózsaszín darabok után? Netán friss virággal is kedveskedsz a hazatérőknek? Nos, a lábtörlő egy szuper eszköz arra, hogy mindezt állandósítsd a környezetedben és legyen egy biztos pont a lakásban, ahol egy kicsit megállhatsz mosolyogni. Még akkor is, ha épp késésben vagy reggel a munkából. Hiszen ezt a trükkös kiegészítőt nehéz lesz csak úgy kikerülni.

44350360 912107105667146 3944744336855400448 o - Egyedi lábtörlők

Gyerekek, családok, vicces sztorik

Nagy kedvenc nálunk a családi lábtörlők tervezése, ahol papa, mama és a picúr, vagy picúrok karikatúrája, vagy épp pálcikarajza kerül a tervezőmezőbe a saját, egyedi nevekkel, becenevekkel, ami aztán igazi cukiság löketet ad a szürke hétköznapoknak! Persze van, aki szánt szándékkal nem is sártörlőnek használja ezeket a darabokat, hanem gondosan az ajtó belső oldalánál, mondjuk a fogas alatt helyezi el! Ezt abszolút megértjük!

Aztán ott van a családi lábtörlők nagyszülőknek: a világ legjobb nagyijainak, nagypapáinak szánt darabok. És emellett a foglalkozások, szakmák hősei és jelképeik kombó is nagyot ment az elmúlt évben! A szexi tűzoltótól, a jófej tanáron át, a jövő asztronautái is helyet kaphatnak a családi gyűjteményekben, és ha vigyáztok rá tényleg sokáig gyönyörködhettek a tervezők alkotásaiban.

earth 4871137 1280 - Egyedi lábtörlők

Környezettudatosok, mozgalmak irányítói

Ha már közeleg a Föld napja, nem akarjuk kihagyni azt a részt sem, amiben megemlítjük, hogy ezek a helyi készítésű, egyedi kérésre legyártott, többnyire kézzel festett darabok önmagukban is tudatosságra, környezetvédelemre hívhatják fel a figyelmet! Nem kell őket messziföldről hajóztatni, nem kell erdőket irtani, vagy gyárakat füstölögtetni a végeredményért, hanem önmagukban is kampányolnak a jó célért!

Neked megvan már az idei ötleted?

Hova küldjük neked az e-maileket?