Hogyan tisztítsd a lábtörlődet?

Hogyan tisztítsd a lábtörlődet? – Mosolygaranciás tippek kezdő lábtörlő tulajdonosoknak

Megtervezted? Megrendelted? Ollé! Már úton van, vagy meg is érkezett életed lábtörlője? Reméljük, nagy örömmel fogadta mindenki! Már használjátok is? Még jobb! No de mi újság a takarítással? Így a tavasz előtt sokan kezdenek túlzásokba esni, ami a szépítést, pucolást, vakarást, fényesítést illeti… (Mi is nőből vagyunk, nyugi!)

Úgyhogy arra gondoltunk adunk egy-két tippet még a nagy mosások előtt az egyedi lábtörlők ápolásához! Ahhoz, hogy a kis drágaságok minél tovább jó állapotban tündökölhessenek, érdemes betartani egy-két szabályt! Ha ajándékba adtad, add tovább, hogy senki se maradjon le az infókról!

55443513 997637750447414 5765432483172581376 o - Egyedi lábtörlők

Flat Prémium karbantartása

Egyszerűen és könnyen tisztítható darabról van szó. Íme a használati útmutató: mérettől függően, akár otthon a saját mosógépedben is tisztíthatod. 30 fokos kímélő programon moshatod, tehát alacsony fordulatszámon, vagy ha úgy jobbnak látod, vegytisztítóban is kérheted a kitakarítását. 

Amit már tudunk, hogy ezek a darabok kül- és beltéren is pompásan boldogulnak és speciális nyomtatási eljárással készülnek, amely garantálja a gyönyörű, tartós színeket és a kiváló minőséget akár 5 éven át. 

textil lábtörlők oe44frcfda9akheu8wg84kmh8czi7q5ti5s7u19evc - Egyedi lábtörlők

Flat standard tuning?

A flat standard lábtörlők rendkívül jó színtartó, és UV álló tulajdonsággal bírnak. Ennek ellenére elhelyezésüknél figyelni kell, hogy teljesen fedett, esővédett helyre fektessük. Egyszerűen és könnyen tisztíthatók egy 30 fokos programon mosógépben. 

Hagy a szabad levegőn megszáradni, ne tedd ki nagy hőhatásnak, és pikk-pakk újra tiszta és ragyogó lesz. Ezek a lábtörlők is speciális nyomtatási eljárással készülnek, amely garantálja a gyönyörű, élénk színeket és ha jól tartod akár 3 éven át bomba formában pompázik majd!

Kézzel festett kókusz, ami bírja a strapát!

A kókuszrostból készült lábtörlők már hosszú idő óta rendkívül jó szennyfogónak bizonyulnak. A kókuszrost 100%-ban természetes anyag, ami a kókuszdió külső héjából készük. Nagyszerű a folyadék felszívó képessége, és szerencsére könnyen is tisztítható. 

Azért a kímélő 30 fok, vagy a kádban egy gyors kézmosás itt is elegendő, nem kell nagyobb terhelésnek kitenni! Így 3 évig általában gond nélkül tündökölnek majd az egyedi, kézzel festett tünemények!

49797496 955943674616822 9106789053730127872 n - Egyedi lábtörlők

Összefoglalva

Általános szabály tehát, hogy egy gyors kézimosással pillanatok alatt formába hozhatjuk bármelyik lábtörlőtípust. A hőhatásoktól a gumírozás és a finom anyagok miatt tartózkodni kell. A festékeknek és a nyomtatásnak is tökéletesen megfelel egy 30 fokos fürdővíz és egy kis porszívózás alkalomadtán. 

Te már megtervezted a saját lábtörlődet? Érdemes előre leadni a rendeléseket, mert még bőven ki tudod használni a természetes alapanyagoknak köszönhető nedvszívóképességet, strapabíróságot, hiszen az igazi tavaszi záporokkal tarkított napok még csak most köszöntenek be igazán!

Persze a praktikum mellett a szépségre a különlegességre helyezzük a hangsúlyt, nem hiába büszkélkedünk a kézzel festett és egyedi tervezésű, személyre szabott lábtörlőinkkel. Vágj bele a felfedezőtűrába a honlapunkon és lesd meg a többieket is a közösségi oldalakon!

Szép napot kívánunk!

Hova küldjük neked az e-maileket?